Fenntarthatóság az értékteremtési lánc egészén

Tisztában vagyunk vele, hogy a textilipar jelentős környezetromboló hatással bír. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk mind az öko-, mind az etikus divat szempontjainak megfelelni.

Anyagok fenntartható forrásból

Beszállítóinktól kizárólag organikus anyagokat, ÖKO-Tex minősítéssel ellátott anyagokat, és/vagy olyan mesterséges textileket vásárolunk, amelyek előállításához minél kevesebb energiára és vízre van szükség, és amelyek újrahasznosítottak.

Fenntartható gyártás

Gyártási folyamatokban törekszünk a minimális energia- és vízhasználatra.
Saját tervezői gárdát építettünk ki a zero waste stratégia megvalósítására, hogy a keletkező textil hulladékot újrahasznosítsuk, termékeket tervezünk belőle, illetve a csomagolásnál is felhasználjuk.

Fenntartható foglalkoztatás

Nagyon fontos számunkra dolgozóink munkájának elismerése, tisztességes bér és munkakörülmények biztosítása. Mivel elsősorban hölgyek dolgoznak a varrodáinkban, kiemelt hangsúlyt fektetünk a család és a munka egyensúlyának támogatására.

Társadalmi felelősségvállalás

Ízig-vérig családi vállalat vagyunk. Hiszünk a családi értékek összetartó és megtartó erejében. Mint egy erős család, felelősséget és kötelezettséget vállalunk szűkebb és tágabb környezetünkért.
Adományozási döntéseinkben is a család áll a középpontban: a dévai Szent Ferenc Alapítvány rendszeres támogatásával szeretnénk hozzájárulni, hogy azok a gyermekek is részesülhessenek a családi kötelék megtartó erejében, akiknek ez nem magától értetődő.
Szívvel-lélekkel harcolunk továbbá a fast fashion ellen! Célunk, hogy visszaálljon a szabás-varrás szakma becsülete: tisztességes bérrel, megfelelő munkakörülmények között, megbecsülve érezze magát mindenki, aki emellett a változatos és alkotó hivatás mellett dönt! A slow fashion azon túl, hogy pénztárcabarát és kíméli a környezetet, serkentően hat a gazdaságra, ugyanis a mozgalom egyik alappillére a hazai gazdaság támogatása.

Lépjen velünk kapcsolatba!

GDPR

9500 Celldömölk, Építők útja 10.

+36 20/912-0796

info@gala-fratelli.hu